Stacken Bilvård - allt inom bilvård och biltvätt för entusiasten

Stackens bilvårdsforum


Tråden handlar om : Bilvårdsgrossisten
Bevaka denna tråden. Då får du ett epost, när nya inlägg görs.

Postad 2009-02-26 15:05:44Bilvårdsgrossisten,
Medlem på Stacken sedan 2008-11-16
Läst 18938 gånger 
Hej alla bilvårdare! Vi på Bilvårdsgrossisten har fått otroligt bra respons på vår kallavfettning och för att fler nu ska ta chansen att prova den så erbjuder vi alla här på stacken 20% introduktionsrabatt på vår kallavfettning under februari och mars månad!

Rabatten gäller på fat samt 30L dunk. Maila in er beställning till info@bilvardsgrossisten.se och påtala att ni ska ha "stackenrabatten på 20%"!

Ta chansen att pröva denna oerhört väl mottagna kallavfettning och vi hoppas verkligen att ni ska bli lika förtjusta i den som alla andra blivit!

Mvh Larry!

Bilvårdsgrossisten Sverige
www.bilvardsgrossisten.se


Detta inlägget har redigerats 2009-02-26 15:14:36
För att skriva krävs att man är inloggad.Stacken är inte ansvarig för eventuella felaktigheter i innehållet i inläggen och förbehåller sig rätten att ta bort eller redigera en text vars innehåll betraktas som oseriöst eller olämpligt.
Olämpligt innehåll kan t.ex. vara pornografiska införanden, annonser med rasistiska eller liknande inslag av stötande karaktär.
Annonser vars innehåll är olagligt på något sätt kommer också att raderas.
Stacken tar inte ansvar för information som framförs i forumet, och kan inte hållas ansvarig för eventuella felaktigheter och följder därav.

Moderator för forumet är : David


Sök i bilvårdsguiderna© Stacken 1997 - 2014