Stacken Bilvård - allt inom bilvård och biltvätt för entusiasten

Stackens bilvårdsforum


Tråden handlar om : Bilvårdsgrossistens fordonsdekor
Bevaka denna tråden. Då får du ett epost, när nya inlägg görs.

Postad 2009-02-26 15:14:01Bilvårdsgrossisten,
Medlem på Stacken sedan 2008-11-16
Läst 17749 gånger 
Nu då lågkonjukturen slagit till mot bilbranschen kommer bilvårdsgrossisten med en ny verksamhet till bilvårdare. Vi levererar färdig fordonsdekor till er som jobbar inom bilvårdsbranschen vilket breddar er kundkrets och omsättning!

Att montera fordonsdekor är något som de allra flesta bilvårdare klarar av efter våra instruktioner. Förtjänsten är mycket god och ni blir mer intressanta för företagskunder då ni både kan rekonda och dekalera deras bilar! En marknadsfördel med andra ord.

Ni tar emot kunden och fotar bilen rakt från sidan, framifrån och bakifrån. Sen antecknar ni kundens önskemål och tar deras mail och telefonnummer. Därefter så kontaktar vi på Bilvårdsgrossisten kunden för eran räkning och tar fram den dekor som kunden vill ha. Sen meddelar vi er att kundens dekor är klar innan vi sänder den till er och därefter kan ni boka in kunden för monteringen!

Naturligtvis erbjuder ni då er kund att rekonda bilen innan och kanske lägga ett lackskydd efter ni monterat dekoren.

Kontakta oss på info@bilvardsgrossisten.se för mer information!För att skriva krävs att man är inloggad.Stacken är inte ansvarig för eventuella felaktigheter i innehållet i inläggen och förbehåller sig rätten att ta bort eller redigera en text vars innehåll betraktas som oseriöst eller olämpligt.
Olämpligt innehåll kan t.ex. vara pornografiska införanden, annonser med rasistiska eller liknande inslag av stötande karaktär.
Annonser vars innehåll är olagligt på något sätt kommer också att raderas.
Stacken tar inte ansvar för information som framförs i forumet, och kan inte hållas ansvarig för eventuella felaktigheter och följder därav.

Moderator för forumet är : David


Sök i bilvårdsguiderna
Klicka här för att komma till Autosale.nu eller gör en sökning direkt ur databasen nedan!
 
 
  © Stacken 1997 - 2014