Stacken Bilvård - allt inom bilvård och biltvätt för entusiasten

Stackens bilvårdsforum


Tråden handlar om : Egna golvmattor från BVG!
Bevaka denna tråden. Då får du ett epost, när nya inlägg görs.

Postad 2009-02-26 15:21:58Bilvårdsgrossisten,
Medlem på Stacken sedan 2008-11-16
Läst 18270 gånger 
Bilvårdsgrossisten erbjuder pappersmattor till era nyrekondade bilar vilket är absolut rätt tillfälle för er att få ut erat namn! Betänk hur många kunder som tittar på alla nyrekondade bilar ute hos bilhandlarna.. Där är det väl en absolut självklarhet att ni ska ha erat firmanamn synligt!

Beroende på design och upplägg så kostar mattorna från endast drygt en krona styck! En mycket kostnadseffektiv reklam med andra ord!

Besök oss på www.bilvardsgrossisten.se och maila era eventuelle frågor till info@bilvardsgrossisten.se!För att skriva krävs att man är inloggad.Stacken är inte ansvarig för eventuella felaktigheter i innehållet i inläggen och förbehåller sig rätten att ta bort eller redigera en text vars innehåll betraktas som oseriöst eller olämpligt.
Olämpligt innehåll kan t.ex. vara pornografiska införanden, annonser med rasistiska eller liknande inslag av stötande karaktär.
Annonser vars innehåll är olagligt på något sätt kommer också att raderas.
Stacken tar inte ansvar för information som framförs i forumet, och kan inte hållas ansvarig för eventuella felaktigheter och följder därav.

Moderator för forumet är : David


Sök i bilvårdsguiderna© Stacken 1997 - 2014