Stacken Bilvård - allt inom bilvård och biltvätt för entusiasten

Stackens bilvårdsforum


Tråden handlar om : Demo av våtslip/polering
Bevaka denna tråden. Då får du ett epost, när nya inlägg görs.

Postad 2005-06-01 09:43:52Tommy The Polish Man, Wild Wäsby
Medlem på Stacken sedan 2004-07-02
Läst 3437 gånger 
I kväll den 1/6-05 kl. 19:00 kommer jag i samarbete med tidningen Wheels och Motorbörsgaraget köra en demonstration av våtslipning med efterföljande polering. De som är intresserade har då en möjlighet att komma in till Motorbörsgaraget som ligger på Arenavägen vid Globen.
Som vanligt så blir det spännande för mig eftersom huven jag demonstrerar på lackerades igår. Kommer lacken att klara påfrestningarna? Det lär vi märka.

Min beställning är alltid densamma att få en så äcklig lack som möjligt, sist så misslyckades lackeraren så att det hela blev alldeles för bra så den gången fick de backjobb.
Den här gången blev lackytan töntigt bra så Micke på Turebergs Bilcenter bad så hemskt mycket om ursäkt, men det fanns inget tidsutrymme för att göra om det hela så det är bara att gilla läget.
Jag kommer att börja det hela med maskinslipning och 600 papper så att lacken ska få "smaka" lite.

Vi hörs
Tommy "The Polish Man"

PS. Finns det ingen som känner en riktigt kass lackerare som ni kan rekommendera?


Postad 2005-06-01 19:20:06Lindfalas, Karlstad
Medlem på Stacken sedan 2005-04-02
Läst 3419 gånger 
Meddelandet borttaget!


Postad 2005-06-03 14:37:30ofranzen,
Medlem på Stacken sedan 2005-05-29
Läst 3389 gånger 
Rackarns att man läste detta inlägg senare på kvällen och missade hela rasket :o/

Dålig lack? Tja, köp riktigt billig bättringsfärg och lägg på flera tjocka lager, gärna av olika sort så det skär sig. Sedan kör du ut och sladdar litet på en grusplan medans du väntar på att lacken torkar...För att skriva krävs att man är inloggad.Stacken är inte ansvarig för eventuella felaktigheter i innehållet i inläggen och förbehåller sig rätten att ta bort eller redigera en text vars innehåll betraktas som oseriöst eller olämpligt.
Olämpligt innehåll kan t.ex. vara pornografiska införanden, annonser med rasistiska eller liknande inslag av stötande karaktär.
Annonser vars innehåll är olagligt på något sätt kommer också att raderas.
Stacken tar inte ansvar för information som framförs i forumet, och kan inte hållas ansvarig för eventuella felaktigheter och följder därav.

Moderator för forumet är : David


Sök i bilvårdsguiderna© Stacken 1997 - 2014